Eva De Roovere komt met nieuw album 'Hier en Nu'

Previews:Overige
  Van Muylem    9 februari 2022

Eva De Roovere is ongetwijfeld één van de meest creatieve en actieve artiesten in de Benelux. Als zangeres, songwriter en producer heeft ze de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd.  De hitparades in België én Nederland vielen massaal voor haar nummer 1 hit, het licht erotische “Slaap lekker (Fantastig Toch) dat in originele versie en de remix van Diggy Dex samen meer dan 15 miljoen streams haalde en met goud en platina bekroond werd.


4 albums met Kadril, 2 met Oblomow, 2 albums met Gerry De Mol waaronder het zeer succesrijke “Kleine blote liedjes” en sinds haar solodebuut “De Jager” uit 2006, een handvol sterke platen onder eigen naam in het Nederlands en Engels waarvan “La Loba” uit 2019 de laatste was. Folk, wereldmuziek, luisterliedjes, pop, avontuurlijke collabs… De Roovere voelt er zich allemaal in thuis en weet telkens weer haar publiek te raken en mee te nemen in beklijvende verhalen.
Op 28 februari 2022 komt Eva De Roovere terug met een album vol onvervalste Nederlandstalige popsongs in een productie van Ken – Fatty K – Flamant en Wouter – Wowter – De Schutter.  “Spijt”, de aanstekelijke voorbode uit deze gloednieuwe plaat, deed het alvast erg goed op de radio en haalde de Vlaamse Top 20. Als tweede single verschijnt op 14/2 "Stroom".

Live shows:
Try outs:
10/3/22 De Zimmer Lier
25/3/22 Zuiderkouter Stasegem
28/3/22 De Vleeshalle Mechelen

Album Première:  AB, Brussel: 5/4/22. Tickets hier
Release Shows:
21/5/22 Muziekcentrum Dranouter. Tickets hier
09/6/22 Minard Gent.Tickets hier
16/6/22 De Roma Antwerpen. Tickets hier

Find the artist here:

FacebookSpotifyInstagramWebsiteYouTube