Funeral Dress brengt nieuw nummer uit en kondigt nieuw album aan dat in 2023 zal verschijnen!

Previews:Overige
  Van Muylem    2 maart 2022

Funeral Dressblijft nog altijd nieuwe muziek volgens het originele punkrecept maken. Ook al is frontman ‘Dirk Punk’ Peeters uit Herentals het enige overblijvende originele bandlid, Funeral Dress blijft een graag geziene gast op festivals wereldwijd. (zo zullen ze dit jaar oa in UK en USA enkele grote festivals spelen (met bands als Stranglers, Gary Numan, Exploited) Hun grootste hit is volgend jaar al 20 jaar oud (Party on), deze was vorige week nog de grootste stijger bij radio Willy riff top 100 (van 92 naar 36). Funeral Dress heeft na12 jaar eindelijk nieuw werk (dit heeft zolang geduurd mede door personeelswissels en chronische ziekte van de zanger)  All politicians are cunts ..dit is de eerste single van een nieuw album dat begin 2023 zal uitkomen.


In All politicians are cunts steken ze de draak met de politiek, onder andere rond de alsmaar wisselende coronamaatregelen. “Wie of wat moet je tegenwoordig nog geloven?" In de clip trekken ze dat op een ludieke manier door. Twee politici of ministers veranderen er in een clown en in pinokkio, om aan te geven dat het tegenwoordig vooral een zottekesspel is. Met hun nieuwe single: All Politicians Are Cunts, roepen ze wat de meerderheid van de mensen denken:    

De afkeer van politieke elite die geen voeling meer heeft met wat leeft in de maatschappij en enkel hun eigen postjes en royaal inkomen willen veilig stellen (wisselende coronamaatregelen, energie, evenementen regels die nergens op slagen, .. Boris Johnson met z n lockdown feestjes en nu met die zot van Putin...is deze single meer nodig dan ooit tevoren: ... ALL POLITICIANS ARE CUNTS

A big middlefinger to all politicians!

Op muzikaal vlak spreken we van een rockende punk song met een refrein dat blijft hangen! De gitaarklank zit prima, net als de drums! Indien de media en de fans dit nummer oppikken en verder verspreiden kan het zeker een hit worden! Ik hoor alleszins hitpotentieel! Ik gun het hun en alzeker indien ze nog meer de focus leggen op Putin, dan kan het zelfs zijn dat het op internationaal vlak een hit zal worden! En nu maar lekker meebrullen!