momoyo dropt nieuwe track: "Bones"

Previews:Overige
  Van Muylem    2 april 2022

'Bones' is een nieuwe track van de  Gentse band momoyo een voorbode van hun in september te verschijnen nieuwe album “Gaps in Time”.


momoyo maakt intense pop die drijft op nachtelijke beats, vintage synths, bezwerende strijkers en een stem die je bij de keel grijpt. De band rond auteur/muzikant Jonas Bruyneel met Frie MecheleEsther Coorevits (Jan Verstraeten, Noémie Wolfs), Renaud Debruyne en Sven Sabbe (Galine) verraste in 2020 met een debuut-EP die airplay kreeg op Radio 1 en Studio Brussel en meer dan 350.000 keer gestreamd werd.
 
Over 'Bones':

'Bones' is een nummer over de noodzakelijke constructies die een mens opwerpt om vat te krijgen op de wereld, van speelse kussenforten tot huizen met betonnen muren. Het is een bezwerend, sferisch verlangen naar stevige botten die ondersteuning bieden aan het gewicht van alle toenemende littekenweefsel. 
'Bones' is tevens de titeltrack van het debuutalbum van momoyo, 'Gaps in time'dat in het najaar verschijnt bij Starman Records. Het nummer werd geproduced door Jonas Bruyneel, gemixt door Filip Tanghe (Balthazar, Warhaus) en gemastered door Brian Lucey (Arctic Monkeys, Depeche Mode). De lyric video werd gemaakt door acteur/muzikant Thomas van Caeneghem.

Find the artist here:

FacebookWebsiteInstagramSpotifyEmail