Preview: Groezrock headliners #2

Previews:Festivals
      20 april 2011

Vandaag geven we ons tweede deel bloot van de headliner bespreking. Groezrock heeft op de Etnies stage namelijk Morning Again geplaatst als headliner en op de Main Stage NoFx. Beide bands speelden eerder al op groezrock een ongelovelijke set en mogen voor de twintigste editie nog eens terugkeren naar Meerhout.


Etnies Stage (vrijdag):Morning Again

Ze brengen metallic hardcore met hun eigen invloeden. In de jaren 90 (beginjaren) kwam deze band veel naar Belgiรซ. Zo traden ze enorm veel op te Ieper (hardcore place to be destijden) waar ze konden genieten van een grote groep fans. Toen waren ze enorm bekend vanwege hun straight-edge, antioverheid en veganistische gedachtengoed. Het is lang geleden dat we ze nog eens zagen op een groot evenement als dit. Daarom dat we ze dit jaar dan ook exclusief mogen verwachtten op Groezrock 2011.

MA

Main Stage (zaterdag): NoFx

Veel valt er niet meer te zeggen over deze band. De groep,actief sinds 1983, brengt punkrock en worden soms ook al eens de veteranen in het genre genoemd. NoFx stond in 2008 al op Groezrock op de Main Stage en bracht toen al een set om U tegen te zegen. Ze zorgen voor een prachtige mix tussen hun klassieke nummers en hun compleet nieuwe punkrock tracks. NoFx heeft al bijna elk festival eer aan gedaan in Belgiรซ en zullen dat dit jaar hopelijk opnieuw doen op Groezrock 20 years.

Het is beslist een aanrader om deze band te gaan bekijken op de twintigste editie van dit festival. Wij verwachtten alvast een hoop stagedives en moshpits die avond.

NoFx

  Contact