Nicole & Hugo steken hun hit 'Baby - Baby' in een nieuw jasje voor de Lidl Valentijnscampagne!

Previews:Overige
  Van Muylem    7 februari 2022

Na het succes van ‘7 venkels en frambozen’ met Willy Sommers vorig jaar, kan een muzikaal vervolg natuurlijk niet uitblijven. Daarom haalt Lidl ook dit jaar weer alles uit de kast voor valentijn, het feest van de liefde! Want de liefde gaat nog altijd door de maag.


Maar onderzoek toont aan dat veel mensen hun hond liever zien dan hun partner*. En de liefde van jouw trouwe viervoeter gaat ook door de maag! Daarom wil Lidl hen dit jaar op een speciale manier laten genieten van haar verse producten. Samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelden ze een verrassend vlees-, vis- én veggiegerecht voor hondjes. Zo kunnen zij ook smullen van een gezond en evenwichtig eetfestijn. Je vindt de recepten terug op dekeukenvanlidl.be/valentijnsdag.

Om deze campagne te lanceren maakten Lidl en BBDO een wervelende videoclip met in de hoofdrol Vlaanderens favoriete showbizzkoppel: Nicole & Hugo! De ideale match, want ze zijn niet alleen al 50 jaar lang dierenliefhebber, ze vierden onlangs ook hun 50ste huwelijksverjaardag. Bovendien viert een van hun eerste hits ‘Baby, baby’ binnenkort ook haar 50ste verjaardag.

Speciaal voor alle hondjes zetten ze graag hun schouders onder dit project en blazen ze samen met Lidl en BBDO nieuw leven in hun golden oldie. Perfect voor deze campagne, want de liefde voor elkaar én de liefde voor huisdieren staan centraal.

https://dogzine.nl/nl/nieuwsartikelen/liever-hond-dan-partner-kussen

Valentijn is het feest van de liefde! En je weet: de liefde gaat door de maag. Maar het is wetenschappelijk bewezen * dat veel mensen hun hond liever zien dan hun partner. En de liefde van de hond gaat ook door de maag! Dus serveer je trouwe viervoeter lekker vers voor valentijn en maak een van deze drie hondvriendelijke gerechten (zie lager voor details). Ga jij voor vlees, vis of veggie voor valentijn?

Alle info: www.dekeukenvanlidl.be/valentijnsdag

Copyright foto Nicole en Hugo: Hannes Vandenbroecke