De nieuwe single van Roofman is uit en daar hoort een fantastische clip bij!

Previews:Overige
  Van Muylem    28 januari 2023

Op 24 februari verschijnt debuutalbum “Still The Mess I Was” op Clouds Hill en speelt Roofman in EKKO, met zijn voltallige studioband onder wie Amerikaanse muzikanten Rhett Shull & Philip Conrad. In afwachting kunnen we alvast genieten van de schitterende nieuwe single en de magistrale clip!


Sommige nummers vergen de glans en allure van het leven in een grote stad; de betonnen jungle en het stadsdrama, doordrenkt met witte ruis. Andere slechts het bos; het serene gefluister van de wind in de bladeren. Het is niet moeilijk te raden uit welke wereld Thijs van der Meulen alias Roofman komt. Met de nieuwe single "One Drop" van het aanstaande album "Still The Mess I Was" laat Roofman eens te meer zien dat hij conflicten niet schuwt en zich ook wijdt aan emotionele en moeilijke onderwerpen. Opgenomen in Clouds Hill Studios met zijn vrienden Rhett Shull (gitaar), Philip Conrad (bas) en Pim van der Meulen (drums), zet hij een haast melancholisch werk neer dat je aan het denken en dromen zet. En er worden ook nieuwe vrienden gemaakt, zie de videoclip maar eens…

"Als je je down voelt of een slechte dag hebt, kan het kleinste ding je helpen om weer op het goede spoor te komen" vertelt Roofman over de single. "Eén opmerking, één persoon ... slechts één druppel."

Stream: https://roofman.lnk.to/OneDrop

Video: https://youtu.be/vTIZGEESplc